Clatite umplute cu ciuperci si piept de pui

Am facut o compozitie din 2 oua, un litru de lapte, sare, si faina cat cuprinde, le-am copt si le-am umplut cu piept de pui, ciupercute si smantana. Pt umplututa aveti nevoie de 300 gr piept de pui taiat marunt sau tocat, 300 gr ciuperci champinion, 100 ml smantana, 2 lg de faina, sare si piper. Se caleste pieptul in putin ulei de masline, apoi adaugam ciupercutele taiate si le prajim impreuna cu pieptul in suclul lor propriu. Cand sunt facute se pune smantana in care s-au amestecat 2 lg de faina. Se pune sare si piper. Se umplu clatitele cu aceasta umplutura, se rade cascaval si se dau 5-8 minute la cuptor. La mine nu au mai vazut cuptorul ca mi-au aparut musafirii, dar au fost destul de bune ca nu mi-au mai ramas deloc. In poza mai apar frigarui cu parjolute, cascaval, castraveti si rosii sherry.

4 comentarii:

lacucinaromena